Retourneren

U wilt een product aan ons retourneren. Kijk in onze Algemene Voorwaarden voor alle details betreffende uw recht op retour.

Wat zijn jullie retourvoorwaarden?

Zorg ervoor dat de artikelen die je retourneert in de originele staat zijn. Onbeschadigd, in de originele verpakking en met alle labeltjes er nog aan. Je mag een artikel passen, betasten en bekijken, zoals je dat in een winkel zou doen. Voor de eventuele waardevermindering die ontstaat omdat je het artikel op een andere manier hebt gebruikt dan je in een winkel zou doen, mogen we je aansprakelijk stellen.

Kan ik alles retourneren?

In principe heb je het recht om alles te retourneren als je aan bovenstaande voorwaarden voldoet. Er zijn een paar uitzonderingen. Dit kun je niet retourneren:
• Artikelen die zijn “custom made”. Heb jij je eigen logo of naam laten plaatsen in het product.
• Artikelen die tijdens de bedenktermijn kunnen bederven of die je om hygiënische of gezondheidsredenen niet kunt terugsturen na het verbreken van de verzegeling.

Hoe lang heb ik de bedenktijd?

Bij DX.XI krijg je 21 dagen bedenktijd. In die 21 dagen mag je het artikel bekijken en passen. Precies zoals je dat in een winkel ook zou doen. 

Wettelijk gezien heb ik toch 14 dagen bedenktijd?

Klopt. Dit is je ‘herroepingsrecht’: binnen 14 dagen mag je aankopen zonder opgaaf van redenen terugsturen. Maar wij willen je graag wat langer de tijd geven en hebben de bedenktijd verlengd naar 21 dagen.

Hoe word ik terug betaald?

It is a long established fact that a reader will be distracted by the readable content of a page when looking at its layout.

Sluit Menu
×
×

Winkelmand