Retourneren

U wilt een product aan ons retourneren. Kijk in onze Algemene Voorwaarden voor alle details betreffende uw recht op retour.

Wat zijn jullie retourvoorwaarden?

Zorg ervoor dat de artikelen die je retourneert in de originele staat zijn. Onbeschadigd, in de originele verpakking en met alle labeltjes er nog aan. Je mag een artikel passen, betasten en bekijken, zoals je dat in een winkel zou doen. Voor de eventuele waardevermindering die ontstaat omdat je het artikel op een andere manier hebt gebruikt dan je in een winkel zou doen, mogen we je aansprakelijk stellen.

Lees voor een uitgebreide toelichting onze algemene voorwaarden.

Kan ik alles retourneren?

In principe heb je het recht om alles te retourneren als je aan de gestelde voorwaarden voldoet. Er zijn echter een paar uitzonderingen. De volgende artikelen zijn niet te retourneren, zodra de bestelling is bevestigd:
• Artikelen met een personalisatie. Een artikel is gepersonaliseerd als je een eigen logo of naam hebt laten plaatsen in op het product. 
• Artikelen die op nabestelling met de hand worden gemaakt. Bij deze artikelen wordt dit duidelijk vermeldt. 
• Artikelen die tijdens de bedenktermijn kunnen bederven of die je om hygiënische of gezondheidsredenen niet kunt terugsturen na het verbreken van de verzegeling. 

Hoe lang is mijn bedenktijd?

Bij DX.XI krijg je 14 dagen bedenktijd vanaf het moment dat jij het product hebt ontvangen. In deze 14 dagen mag je het artikel bekijken en passen, precies zoals je dat in een winkel ook zou doen. 

Hoe word ik terugbetaald?

Terugbetaling zal gebeuren op de IBAN-rekening waarmee de bestelling ook is betaald. Dit zal binnen 14 dagen nadat het product is teruggestuurd plaatsvinden. Je hebt recht op terugbetaling van het volledige aankoopbedrag exclusief de verzendkosten.